Usch, vilket väder

Idag är det inte roligt ute ! Hua 🙁
dsc_5196.jpg
Grått , 0,3 grader plus och snöar gör det !
dsc_5195.jpg   dsc_5198.jpg
Igår skulle jag ha sått Pelargoner tänkte jag, men ångrade mig då jag i år ska försöka sansa mig en smula med frösådder. Jag har ju försökt att övervintra de ”gamla” och sår idag istället något annat på ”sålistan”….det är ju ett ypperligt väder att stanna inne i. Fast hunden måste ut och småfåglarna behöver påfyllning av frön så ut måste jag ….drar mig i det längsta ….Kanske kan det pigga upp humöret med lite härliga vårbilder 🙂
DSC_0968
Vårlök som små gula solar i en krispigt grön matta…..:D
DSC_0907
Underbara Blåsippor
DSC_0903
Blåsippor och Vitsippor 😀 Åh, vad jag längtar till våren när skogen bli översållad av dessa små blommor !
DSC_0904
Vet inte om det känns bättre nu….hm…kanske fick motsatt effekt …..Jo, men nog gör det det……lite i alla fall ! 😀
Ha en bra ny vecka allihop !
Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.