Nu är det gött att leva :)

Ljuvliga tid 🙂 Nu är det som bäst !  Aspelundas baksida är underbar denna tid på året.. Äppelträden har nog aldrig blommat så mycket, samtidigt som brudspireans vita kaskader balanserar upp i andra änden av trädgården men bara någon dag till 🙁 Träden har redan börjat snöa och spireans vita girlanger börjar bli bruna…men ännu någon dag är det alldeles alldeles underbart ! 😀
IMG_4575   IMG_4454
IMG_4579   IMG_4588
Det känns som jag har ett alldeles eget paradis på jorden just nu och det är så vackert !
Stenpartierna börjar slå ut….än är de inte i sin fulla prakt men snart om bara någon dag är det dags 🙂 Perennerna i perennlandet är friska och gröna, där slår snart Herrgårdspionen ut tillsammans med smörbollar och trädgårdsnattviolen….
IMG_4583   IMG_4559
IMG_4561   IMG_4452
Nu är det gott att leva ! Och det gäller att njuta för säg den prakt som varar för evigt ?
När äppelträden är över och brudspirean med kommer rhododendronen att blomma i slänten istället…när stenpartierna har gjort sitt blommar perennlandet där det blommar sedan enda till frosten kommer….
Elisabeth

2 reaktioner till “Nu är det gött att leva :)”

  1. Vilken fantastisk trädgård ni har! Ser ut som ett paradis och det tycker jag också att jag har även om min trädgård är lite mer vild, har inte så mycket tid att ”pilla”. Ska faktiskt plantera in smörbollar för de är så gammeldags fina, tror att de inte vill ha det för torrt så det gäller att hitta ett bra ställe.
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.