Lite 1700-tals känsla

Blev det när de nya fönsterfodren kom på plats 😀 Hihihihi Det var inte det som var tanken men nu tycker jag att det känns så !
img_7196   img_7198
Lite för breda foder till det lilla huset gör att det känns som ett gammalt trähus ifrån skansen eller ifrån någon gammal stadsdel , där man kan höra historiens vingslag !
Det kunde lika gärna ha varit en kringla istället för hjärtat och man hade fått känslan av bagarstuga..Vet inte riktigt hur det blev sådär ?! Vi provade lite olika bredder innan vi bestämde oss och valet föll på denna. Hur tänkte vi då ?
img_7197   img_7200
Nåja, tanken slog mig att vi tar ner dem och delar dem på två så hamnar vi mer rätt men sedan sansade jag mig och de får vara kvar ! Lite gammaldags charm skadar inte 😀
Husknutarna blir ju svarta men hur gör vi med vindskivorna sedan ? Vita eller svarta ? Vad tycker ni ?
Ha En Bra Ny Vecka Alla !
Elisabeth
 

4 reaktioner till “Lite 1700-tals känsla”

  1. Vindskivorna på mitt uthus blir vita för att matcha ”Gästis”. De där brädorna (vad de nu kan heta) som liksom sticker ut från taket, och som jag tror du skrev att ni ska såga av, har jag målat svarta. De var röda tidigare, så det ”ska” väl vara så tänkte jag.
    /Eva Linnea

    1. Du menar kanske takstolarna 🙂 De målas svarta här också 🙂 Våra andra uthus är ju faluröda med svarta knutar och svarta vindskivor som jag tror är det vanligaste på uthus…Tror jag håller även vindskivorna svarta…;) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.