Årets trädgårdsprojekt

Går framåt… I går kunde vi hänga upp den sista rutan i fönstret 🙂 Sen ska det bara putsas och justeras lite på gångjärnen.
img_7184   img_7164
Sedan var det dags för fönsterfoder. Någon slags design ville jag få med och det blev till slut ett hjärta i ett hjärta 😀 Som mall använde jag gamla glas som nu kom till användning för att få olika storlek på hjärtat. Det kan nog bli gulligt och det blir i alla fall personligt !
img_7182   img_7183
Nu ska de bara målas en gång till innan de kan monteras på väggen. Den senare är nu målad en andra gång med svart färg vilket gjorde en stor skillnad då framförallt kvistar lyste igenom efter första strykningen.Den första husknuten sitter också uppe nu 🙂 Och idag fortsätter vi om vädret tillåter, det ser oroväckande mulet ut och det verkar hänga regn i luften. Det visar sig !
Ha En Skön Söndag Alla !
Elisabeth

9 reaktioner till “Årets trädgårdsprojekt”

    1. Nja.. Nu ska takläkt och alla pannor på och så målning nr 2 av 3 väggar, 3 knutar till och så har vi ett litet fönster kvar också,,,så snart vet i sjutton men man kan se slutet i alla fall. Javisst ja, vi ska ha en dörr också ! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.