Jodå….

En trappa blir det 😀 Nu har vi fått dit vagnsstyckena 🙂 En rejäl och stabil tryckimpregnerad bräda som är fastkilad tvärsöver får utgöra fäste tillsammans med någon skruv in i den gamla stubben. Efter att ha grävt ur marken lite mer så kan nu resten av vagnstyckena vila bra mot den. Längst ner står trappan på ett par markstenar….Ny trall också i tryckimpregnerat ( men brunt ) har införskaffats och de två första ligger på plats. Valde den räfflade sidan upp då det inte blir lika halt att gå på ! Vet att man inte kan måla på tryckimpregnerat det första året men tyckte någon känd tv profil sa att man kan lasera…Det vore ju fint om man kunde hitta lite brun lasyr till den stora brädan så den smälte in bättre…
IMG_3307   IMG_3308
Den är till och med i våg även om det inte ser ut så på bilderna 😀 Trappan köpte jag begagnad via Blocket för något år sedan och det följde med fyra vagnstycken och två räcken 🙂 Här blir det bara ett närmast stubben då jag inte vill stänga in trappan eller gömma den bakom ett räcke….Ni får se hur jag menar 😉 Det innebär att jag kommer att ha lika mycket material kvar sedan….till en trappa till ! 😀 Tänk vad bra, för man vet ju aldrig när man kan behöva en…..;)
Nu regnar det och det är 3 plus ute….vi får se om det blir uppehåll till kvällen så vi kan snickra vidare…..Hoppas det !
 
Elisabeth

2 reaktioner till “Jodå….”

 1. Bra när man får tag i begagnat, återvinning! Jag förstår inte riktigt hur det ska bli så det blir intressant att se när ni är klara.
  Här regnar det ett stilla vårregn och det händer mycket med växterna.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  1. Vi har inte riktigt bestämt själva ännu hur det ska bli.. 🙂 Nu funderar vi på att täcka utrymmet som blir mellan trappstegen eller inte..kanske är roligare med brädor än att se jord och sten bakom ? 🙂
   Tack detsamma !
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.