Både vinter och vår

På min veranda är det just nu både vinter och vår i fönsterna 😀 Hihihi Det ser inte riktigt klokt ut ! På ena sidan blommar Julstjärnor, Novemberkaktusarna och en Cyklamen som har överlevt hela vintern och nu börjat blomma.
IMG_3322   IMG_3323
IMG_3324   IMG_3325
Och på andra sidan står ( vilket är lite mer vanligt den här tiden på året ) Frösådder, Pelargoner både frösådda, sticklingar och moderplantorna 🙂
IMG_3326   IMG_3327
IMG_3328 IMG_3330
50 % vinter och 50 % vår ! Tror inte jag har haft blommande Julstjärnor i April förut….frågan är väl vad jag gör med dem nu…planterar om ? Slänger ? Nja…inte förrän de har vissnat ner…men de verkar ju trivas så bra att de inte gör det någon gång 😀 Än så länge får jag plats men jag har frösådder som väntar på omskolning, och då blir det värre 😉
Nåja, det löser sig väl när det blir dags ! Och fortsätter det att regna idag så är det ett bra tillfälle för omskolning 🙂
Ha en Trevlig Onsdag Alla !
Elisabeth

2 reaktioner till “Både vinter och vår”

  1. Att du lyckats hålla liv i cyklamen beundrar jag, jag lyckas aldrig trots isbitar och annat.
    Lycka till med omskolningen av dina sådder!
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.