En vägg till :)

I helgen kom den tredje väggen upp på vårt trädgårdsskjul… Målningen blev det lite så där med, regn på nätterna och fuktigt virke gjorde att det inte målades klart ! Vårt gamla fönster är skrapat och slipat och det grundmålades i fredags kväll… sen regnade det på natten 🙁 Inte bra då fönstret låg kvar ute ! Nu får det torka ordentligt innan färdigmålning !
IMG_6742   IMG_6743
En halv målad och en halv omålad vägg .. men det hoppas jag att vi kan rätta till någon kväll i veckan om vädret tillåter 🙂 Detta är baksidan mot skogen , vår södervägg.
IMG_6739   IMG_6738
Här blir det också ett litet fönster 50 x 50 för ljusinsläpp. Man märker nu hur mörkt det kommer att bli när tre av fyra väggar är uppe. Den sista långväggen får dock inget fönster för där vill jag ha hyllor utmed hela väggen på insidan, från golv till tak för alla mina krukor 🙂
IMG_6750   IMG_6746
Det är vackert med de röda rönnbären mot det svarta staketet 🙂 Även om de ger höstkänsla !
Nu hoppas vi på bättre målarväder under veckan och till helgen så vi hinner och kan måla klart så långt som vi har kommit ! Material till knutbrädor och fönsterfoder har införskaffats så det ligger och väntar på oss när vi är redo …..
Elisabeth
 

2 reaktioner till “En vägg till :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.