Detta väder…

Nu har det varit ett riktigt aprilväder länge… Är trött på allt regn, hagelskurar och snöbyar nu ! Meterologerna på tv sa att det skulle bli stabilare och varmare nästa vecka och jag kände att äntligen kan man vara ute igen ! Men igår hade de ändrat sig :0 Får man det ? Nu ska det bli samma ”skitväder” nästa vecka också för att skjuta upp det mer stabila vårvädret en vecka till framåt … Usch ! Igår regnade det hela dagen här..ihållande…nej, just det , det var uppehåll vid halv tre tiden som varade ungefär en timme 😀 Prognosen för idag var ju i alla fall bättre , det skulle bli uppehåll och sol här för att regna igen imorgon…Ännu har ingen sol synts till allt är grått och mulet runt omkring mig 🙁 Det är å andra sidan ingen frost denna morgon som det har varit de flesta mornar ! Men de kalla nätterna har iallfall gett några soltimmar på morgonen innan regnet åter har dragit in 🙂
IMG_3890   IMG_3887
…Ja, förlåt om jag tjatar om vädret men det känns lite uppgivet nu …. Jag vill fortsätta med komposthörnan..måla staketet…fortsätta att jämna till marken. Jag har ett stenparti kvar att rensa…och det är svårt med stelfrusna fingrar och hala regnvåta stenar…och inte det minsta roligt 🙁 Frostiga vårblommor från härom morgonen får avsluta detta gnällinlägg !
IMG_3888   IMG_3885
Ha En Riktigt Trevlig Solig Fredag Alla !
Elisabeth

3 reaktioner till “Detta väder…”

 1. Visst känns det lite konstigt med denna kyla och fyra årstider samma dag, men en liten tröst kan väl vara att det verkar ha drabbat hela nordiska halvön och England också. Vi är i gott sällskap.
  Idag verkar det dock bli trädgårdsläge och ”min” rörmokare dök upp och är snart färdig med vattnet i växthuset.
  Trevlig helg
  /Anette

 2. Vädret ja, tydligen lika illa i hela landet och imorgon är det valborgsmässoafton och det innebär kyla – alltid. Här har vi kyla, regn och det blåser så det knakar i huset. Jag avskyr blåst. Igår slog åskan ner på jobbet och hela vårt datasystem slogs ut.
  Fördelen med detta väder är att jag hinner med vårarbetet innan allt är utslaget.
  Fin fredag kväll!
  Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.