Det bor en ängel i min lund…

Eller rättare sagt i min blivande lund 😉 Men jag kunde inte låta bli att köpa henne …Hon var så perfekt i storlek och passade där så bra. Nu får hon bli familjens och Aspelundas skyddsängel ! Jag är så glad över alla vitsippor som blommar just nu..och extra glad över att det var så många framför och bakom lunden…Dem har man inte sett tidigare pga Spireahäcken som växte där, överallt ! Halva den utsedda platsen för lunden är torr och halva står fortfarande nästan under vatten…Jag får fundera på om det går att dränera bort det sedan när grävskopan kommer. Annars får jag väl plantera sumpzonsväxter eller dammväxter där..
IMG_3957   IMG_3946
IMG_3951   IMG_3949
Nu står hon där så länge….vacker som en dröm och mitt för ingången av Sälg….Jag vet inte vilket material hon är gjord i…eller om hon tål att stå ute året runt…Det visste inte han som sålde den heller ?!? Knäppt ! Men jag får ta in henne på vinterhalvåret…Vi får väl se när det regnar nästa gång om färgen rinner av henne :0 Tung är hon i alla fall 🙂 Så småningom ska hon få en grund av plattor att stå på…och vackra blommor runt sig !
IMG_3947   IMG_3954
Man kanske skulle döpa henne ? Vad passar en skyddsängel ? 🙂
Trevlig Valborg Alla !
Elisabeth

2 reaktioner till “Det bor en ängel i min lund…”

  1. Vilken vacker ängel, det ser ut som hon står och tittar ner på blommorna som kommer att växa runt henne. Det är underbart med vitsippor i trädgården, vi har dem i trädgårdens utkanter och det lyser upp så fint innan alla andra blommor kommer.
    Ha det fint!
    Kram Eva

    1. Hej Eva ! Hoppas du har en trevlig valborg 🙂 Ja, jag älskar både blåsippor och vitsippor…vi har de lite överallt på tomten och det tycker jag är fint 🙂 En av fördelarna med att ha en naturtomt 😉 Äntligen hade vi en dag med sol och uppehåll så idag kunde man vara ute och få lite gjort …Trots blåsten ! Hoppas det blir lika fint väder imorgon !
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.