Annorlunda kombination

Så här års brukar det vara ljung som är vanligast i mina lådor och krukor, men inte i år ! 🙂 Det bär emot att slänga bort sommarblommor som fortfarande levererar 🙂 Jag har fortfarande både Pelargoner och Afrikanska margeriter i entrékrukorna och medan de andra sommarblommorna nu har gjort sitt så levererar de än. Den riktiga långblommaren och min absolut största favorit är Tvillingsporren 🙂 När den var så fin fortfarande  fick den vara kvar i lådorna och fick sällskap av några Cyklamen…
img_7466   img_7464
img_7460   img_7467
En ny kombination för mig och jag tycker att det blev riktigt fint 😀 Det är inte alla som säljer Tvillingsporre, tyvärr, och den kan vara lite svår att få tag på, men en av de stora kedjorna brukar ha den.. i olika färger också 🙂 Rekommenderar den varmt till er som inte har provat den ännu !! En mer blomvillig och långlivad ettåring får man leta efter 🙂 Två år i rad har jag försökt att ta och så frön ifrån dem men det har inte blivit något 🙁  Inte ens förra året när jag provade med sand och perlit.. Jag får helt enkelt fortsätta att köpa mina Tvillingar 😀 Men det gör jag gärna !
img_7463   img_7462
De har till och med klarat frostnätterna med ner till 3 minusgrader men det är klart de sitter ju en bra bit upp på väggen och under takutsprånget så… Söta är de i alla fall !
Ha En Bra Ny Vecka Alla !
 
Elisabeth

3 reaktioner till “Annorlunda kombination”

  1. Den är ju alldeles underbar! Har skrivit upp den på min lista för nästa år. Nej, inte kan man ta bort växter som blommor och trivs fortfarande, jag har allt kvar men har flyttat urnorna närmare huset för att de ska få lite skydd. En enda kruka med ljung har jag på trappan.
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.