Vi kämpar på !

Vilka vackra vinterdagar vi har 🙂 Perfekt att jobba utomhus och fortsätta klippa ner Spirean …Ett par släp har körts iväg med ris och fler blir det ! Sakta minskar både häcken i skogen och våra högar med ris, vartefter de försvinner ser man nu vilken stor yta som vi faktiskt redan har gjort ca 40-50 kvm har nu kommit fram av tomten som tidigare var helt igenväxt.
IMG_2407   IMG_2386
IMG_2409   IMG_2381
Kvar blir de kraftigaste grenarna som min man får gå efter och ta med en grövre sekatör eller såg. Det liknar ett mangroveträsk har börjat inse att vi troligtvis inte med enbart handkraft kommer att orka dra upp alla…det blir nog att vi får hyra en minigrävare längre fram 😀 Och genast vaknar idéerna 😀 Om man ändå har en grävmaskin här så kan man ju passa på att gräva ur för en damm där uppe i skogsbrynet ….:) En egen skogstjärn….med näckrosor vore ju inte så dumt ! 😉 Leker också med tanken att göra en jätteplantering som avgränsar med träd längst bak, Blodlönnar och prydnadskörsbär som blommar ljust rosa tillsammans med mörkbladiga buskar som Blodfläder med rosa blommor och kanske rödbladig Smällspirea…Nu har vi ju vårt andra stora projekt i sommar med komposthörnan så isåfall får vi byta till detta, båda varken hinner vi eller orkar med ! Hm…spännande vi får se hur det blir 😉
Det är mycket ris kvar att klippa så vad vi ska göra idag är klart ! Men det härliga vintervädret fortsätter och det gör att det känns lite lättare även om jag börjar tröttna lite på att klippa ner Spirea ….Det är ju mycket kvar än…väldigt mycket !
IMG_2383  IMG_2402
Ha en Skön Söndag alla !
 
Elisabeth

2 reaktioner till “Vi kämpar på !”

  1. Men, jisses vad Ni jobbar…. Men så luftigt det blir, och vilka storslagna planer med damm och allt.. Låter riktigt fint! Och vilka underbara bilder på soluppgången och månen!!!
    Ha det gott, vännen! Kram från Kate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.