Varmkomposten är på plats !

Så där ja, igår kom varmkomposten äntligen på plats 😀 Nu står den där bakom sängaveln som det senare ska grävas rabatt framför och där det ska sås luktärtor ! Lite slingrande grönska för kamouflage och doftande blommor för väldoft 🙂
IMG_4060   IMG_4061
Markduk, sand och cementplattor…nu hoppas vi att ventilationen i botten kommer att fungera bättre än när den stod igenväxt i gräset 😀 Maskarna får vi hjälpa på traven sedan när vi börjar använda den igen…
IMG_4080   IMG_4063
Nu ska vi bara bestämma åt vilket håll öppningen skall vara…Vi provar så här först 😉
IMG_4062   IMG_4079
Nästa steg blir att få ut markduken på hela ytan och de 12 tonen grus….och måla lastpallar såklart !
Hm….det är väldigt många skrymslen att måla på lastpallar, riktigt pilligt ! 😀 Nu är det ju inte bara för att det ska se snyggt ut, färgen ska skydda det gamla virket också så att de förhoppningsvis kommer att hålla ett par år till ! Har börjat lite… 1 st klar 10 kvar !
IMG_3981
 

Ha En Riktigt Trevlig Fredag Alla !

Elisabeth

4 reaktioner till “Varmkomposten är på plats !”

 1. Waaooo vilket jobb ni lagt ner och så bra det blir. Snyggt med sänggaveln där med luktärtor sen.
  De rosa nävorna som jag skulle gräva bort är fortfarande kvar och kommer nog att få flytta in någon annanstans, det pågår en flyttkarusell just nu.
  Ha det så gott under helgen !
  Kram/Isa

 2. Det är ett gediget jobb ni gör med komposthörnan. Jag har både lastpallar och pallkragar men jag målar dem inte och det beror på tidsbrist, i min vilda trädgård är det ändå ok med grånat trä.
  Kram Eva

  1. Hej Eva 🙂 Det är snyggt med grånat trä också ! Här finns ett helhetsintryck som jag är ute efter 😉 Det ska ju så småningom byggas ett nytt trädgårdsskjul där på den tomma stengrunden och det vill vi måla just svart !
   Ha en trevlig helg !
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.