Världens största islykta ?

Kommer ni ihåg vår kvarglömda vattentunna ? Efter två dygn med plusgrader gick det att tömma den och ut kom…..världens största islykta : 😉
dsc_4875.jpg
dsc_4863.jpg
Otroligt vacker när solen bröt igenom den. Färdigpyntad med löv 😀 WOW ! Vi tänkte självklart spara den och ett stort levande ljus skulle placeras i den….men redan efter några timmar började den bli tunn….sakta smälte den till vår sorg bort och inte var vår frys stor nog att förvara den inte 🙁
dsc_4866.jpg
dsc_4867.jpg
dsc_4870.jpg
img_20151221_122356.jpg
Tyvärr så blev den till en våt fläck på marken på knappt ett dygn ….såå synd ! Vad vackert det hade varit med en så personlig islykta ! Dan före doppare dan har vi 4,6 plus och sol….upptäckte att det händer en hel del i trädgården nu….nästan alla mina perenner skjuter nya skott nerifrån bland det gamla riset. Kärleksörten,stäppsalviorna och många fler. Dillpionen har också tittat fram….hm….inte bra !
dsc_4928.jpg
Den rosa Blåsippan jag köpte förra året har tittat fram i syrenhäcken….Lika glad som jag är för att den har överlevt lika bekymrad är jag över att den redan har vaknat ….
dsc_4927.jpg
Så slutar trädgårds året 2015 med spirande perenner i slutet av december och dagstemperaturer mellan 3-11 plus….Hur ska det nya året börja ? Eller Har det redan gjort det ?
Nu är Hela huset pyntat både inomhus och utanför och jag är redo för att fira jul 🙂
dsc_4924.jpg   dsc_4925.jpg
Tänker ta jullov ifrån bloggen över julhelgen men kommer att skriva igen i mellandagarna…Vill därför passa på att Tacka alla som har tittat in och önskar er ALLA en RIKTIGT GOD JUL !
dsc_4741.jpg
Elisabeth

4 reaktioner till “Världens största islykta ?”

  1. Får önska en riktigt god jul och ett gott nytt år!
    Underbart är kort, men synd på en så ståtlig islykta! Det kanske kommer fler chanser!
    /Ruben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.