Tur med vädret !

I helgen har vi verkligen haft tur med vädret 🙂 På dagarna sol och uppehåll och på natten regn. Det har blåst en del och varit mulet stundtals men vi klarade oss ifrån regnet på dagtid. Det innebär att vi har kommit en bit till på bygget av vårt trädgårdskjul 🙂 En halv vägg på lördagen och den andra halvan igår …
IMG_6534   IMG_6538
IMG_6536   IMG_6542
Maken flyttade in sågen i skjulet när det var som mest mulet och de svarta molnen såg hotfulla ut ! Sista brädan på den här väggen är på gång om vi inte räknar med knutbrädorna förstås 😀 De är inte inhandlade ännu och efter två klara väggar börjar även panelen att ta slut så några inköpsvändor till snickeriet är nödvändigt denna veckan.
IMG_6544   IMG_6546
Så där ja ! 😀 Nu är det dags att leta fram det gamla fönstret ifrån vedboden… Nästa steg är att sätta i det och en knutbräda. Den stora frågan nu är väl om man ska ha svarta eller vita knutar ? Fönstren och fönsterfoder blir vita i alla fall ! Men knutarna ? Tror de får bli svarta… Vad tycker ni ?
 
Ha En Bra Ny Vecka Alla !
Elisabeth

7 reaktioner till “Tur med vädret !”

  1. God morgon! Jag hade precis samma funderingar när det gäller vita eller svarta knutbrädor. Jag bestämde mig för vita. Däremot är jag fortfarande fundersam om jag ska markera övergången från ”Gästis” till uthuset med en vit bräda eller inte. Det blir nog inte, tror jag. Runt fönstren ska det iaf vara vitt, tycker jag.
    Ha en bra dag!
    /Eva Linnea

  2. Tur att det blev uppehåll så ni kunde jobba på ert fina uthus! Svarta knutar tror jag blir fint på det huset. Här har vi också sluppit regn under två dagar och blåsten har avtagit, nu är sommaren tillbaka.
    Kram Eva

    1. Hej Eva 🙂 Ja det lutar åt svarta knutar av flera skäl….Jag tror att vita skulle förminska huset dessutom 🙂 Vad skönt att det har mojnat hos dig, själv är jag glad när det blåser för då minskar både flygmyror och getingar.. Verkar vara rekordår för båda här 🙁 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.