Trädgårdsvisningen

Igår var så dags för vår första egna trädgårdsvisning 🙂 Jag var ju mest nervös för att det inte skulle komma någon men fem minuter över ett kom den första besökaren och sen kom det fler och fler ! Det var såå roligt 😀 Ett jämnt flöde av människor strömmade in under de fyra timmarna som vi hade öppet och de sista två besökarna kom en kvart före ”stängning ” . Oj, så roligt det var ! Och vilka trevliga människor…Det kändes mer som en enda stor trädgårdsfest där jag och maken försökte mingla runt så gott det gick för att hinna hälsa på och prata med så många som möjligt 🙂 Vi hade tur med vädret och vi bjöd på kaffe, te och småkakor och det satt folk och fikade lite överallt där platser fanns…Härligt ! Alla var så snälla och gav oss så mycket fina komplimanger för vår trädgård och fler av dem önskade att vi ska ha en visning till senare i sommar när perennerna i landet blommar som bäst 😀 Vad roligt ! Kanske blir det så 😉 Gårdagen gav oss så mycket och när de sista besökarna hade gått sjönk vi ihop i våra utemöbler med var sin kopp kaffe och bara njöt av att dagen hade varit så lyckad och försökte smälta alla intryck och alla trevliga besökare ! Vilken boost för själen 🙂 För er som inte kunde komma bjuder jag på en trädgårdsvisning här idag…eller en rundvandring i trädgården 🙂 Det blir många bilder så jag delar upp dem på två dagar…med fortsättning i morgon ! Här kommer de första åtta bilderna ifrån gårdagen : Välkomna till Aspelunda !
IMG_4747   IMG_4750
Ingången till Aspelundas Baksida…Siktlinjen genom portalerna mot jordkällaren…
IMG_4751   IMG_4757
Hörnrabatten i Bär och fruktträdgården och vy över baksidan sett nerifrån den…..
IMG_4756   IMG_4758
Vy nedifrån frukt och bärträdgården upp mot stora vedboden och vy över rhododendronrabatten,
gången emellan den och stenpartiet ” den gamla husgrunden”….
IMG_4762   IMG_4763
De vita bröllopssyrenerna vid planteringen vi cementröret och en av rhododendron blommar nu….
 
Fortsättning följer i morgon…hoppas ni vill se mer ? 😀
Ha en Skön Söndag Alla !
Elisabeth
 

6 reaktioner till “Trädgårdsvisningen”

 1. Klart jag vill se mer! Roligt med översiktsbilder . Nåt som jag är riktigt dålig på själv. Vilken tur ni hade med vädret. Fast det gäller att ha tur veckan innan också så det inte spöregnar när man ska försöka komma i ordning, men det verkar som om allt funkat för er.
  Ha det gott
  /Anette

  1. Hej Annette 🙂 Jag tänkte att det kunde vara intressant och kul för de som följer bloggen att få lite helhetsintryck utav trädgården och inte bara en växt itaget 🙂 Ja vi hade tur… Vädret styr man ju inte över B-) Kram

 2. Visste nog att visningen skulle gå bra! Och att vissa vill ha en visning lite senare också är ett gott betyg. Roligt att se bilder från er fina trädgård eftersom jag inte har möjlighet att besöka den på riktigt.
  Njut nu av din första visning och gotta dig åt att det gick så bra!
  Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.