Stenpartiernas tid är förbi

wpid-dsc_1882.jpg
Jag har två stenpartier på tomten eller stenrösen som jag kallar dem. Jag kommer att skriva mer om dem under en egen sida längre fram. De har haft sin storhetstid nu….och nu är det dags för lite höstrensning. Rensa bort ogräs och klippa ner överblommat. Inte ett direkt roligt arbete men jag vet att jag har igen det i vår sen….
De är i och för sig rätt fina helt gröna också….vilsamma att titta på med sina mossbeklädda stenar och sin låga grönska. De sista stenpartiväxterna blommar än och kämpar likt flämtande lågor hos slocknande ljus….
wpid-dsc_1846.jpg Här är det blodnäva och backnejlika
wpid-dsc_1847.jpg  wpid-dsc_1848.jpg  wpid-dsc_1849.jpg
Har några olika sorters backnejlika som jag tyvärr inte minns namnen på
wpid-dsc_1850.jpg  wpid-dsc_1867.jpg
wpid-dsc_1851.jpg  Kaukasiskt Fetblad Sedum sp.”Fuldaglut”
Så nu hoppas jag på uppehåll i några dagar så jag kan ta itu med mina rösen !
 
Elisabeth
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.