Nya inköp :)

Kommer ni ihåg att vi byggde en ny ingång till Aspelundas baksida i höstas ? En portal som skulle välkomna och samtidigt lite mystiskt dölja trädgården där bakom……
IMG_3594Någon grind har vi fortfarande inte fått upp eller hunnit med och det får bli en av sommarens småprojekt 🙂 Nu ville jag mysa till ingången lite och jag har dels beställt en skylt som ska hänga i portalen ( Men som jag inte har fått än ) och nu i helgen som var pyntade jag den med två vackra fågelkonsoller ifrån Lidl och två fina vita pilstrutar ifrån Norrängens Handelsträdgård. De är stora och bra och rymmer mycket 😉 Satte Penséer i dem nu, även om läget är väldigt utsatt där på norrsidan av huset …vi får se om de klarar sig ? Längre fram ser jag Million Bells välla fram ur korgarna..eller något annat som blommar och svämmar över korgarna ordentligt !
 
 
IMG_3564    IMG_3565
 
 
 
 
 
 
Penséerna är pyttesmå än så länge men några veckor med sol och värme kommer att göra underverk med dem och då ska de väl i alla fall synas 😀 Hahahaha…..Den som väntar på något gott……
Jag är så glad för att jag hittade amplarna …vill helst inte ha några i plast…och jag gillade att de var vita och smälter in mot Portalen… 🙂 De fina konsolerna är i järn och matchar stuprören…och billiga var de ! 50 kr styck 😀
Jag ser fram emot att se det helt färdiga resultaten med portalen sen…med grind och två trappsteg…
Elisabeth
 
 

2 reaktioner till “Nya inköp :)”

 1. Vilket kap du gjorde med konsollerna – så fina och så billiga !
  Kommer att bli så vackert när penséerna växt till sig. Spännande med skylten!
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

 2. Det är så trevligt med portal och pilkorgarna sitter fint där! Nu är vi i mitten av april och då är penséerna små, var sak har sin tid. Längre fram passar Million Bells, jag brukar alltid ha någon kruka med den fina växten. Jag ska ha en portal som ingång till köksträdgården och funderar på hur den ska se ut. Köksträdgården ska inramas av ett flätat pilstaket (som jag inte ens har påbörjat än). Vi får se vad som händer.
  Ha det fint!
  Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.