Nu börjar skogen synas !

Sakta bit för bit klipper jag mig fram genom de djungel liknande snåren av Spirean…
dsc_5408.jpg
 
Rishögarna blir fler och allt större……Det är ett tungt jobb så man orkar inte så långa stunder åt gången. Men även om det är jobbigt så är det rogivande att stå där i skogen, lyssna på fågelkvittret och se hur fint det blir. Nu börjar granarna som är planterade på kalhygget att synas 🙂 Det är kul att få se träden istället för detta förvuxna risiga jättesnår !

dsc_5405.jpg

Det känns som man hjälper naturen att återerövra sin ursprungliga form…det känns bra 🙂

Mycket bra ! Även om träningsvärken av allt böjande och de svullna fingrarna med ”sekatörtumme” molvärker lite så är det en härlig känsla 🙂 Idag får kroppen vila….i morgon är en ny dag ! Och riset står kvar där det står 🙁 Det ska bli intressant att se om detta område kommer att ändra karaktär. Det har varit mörkt och fuktigt t.o.m blött…..hoppas det torkar upp nu när solen kommer att nå marken igen och vinden kan hjälpa till att torka upp den.

dsc_5404.jpg

Till helgen ska vi hyra släp och köra bort en del av riset, vi har insett att vi aldrig kan elda upp allt ! Om vi inte gör världens största Majbrasa förstås ! Hihihi…röken ifrån den skulle nog synas över hela världen….:D Tyvärr har inte den närmaste soptippen öppet på söndagar…Hur dumt som helst när folk är lediga och har tid att åka dit ! Men men….I morgon ska jag fortsätta att klippa ner häcken , för som sagt, bit för bit 🙂

Elisabeth

2 reaktioner till “Nu börjar skogen synas !”

  1. That is a lot of work, the spirea jungle 🙂 And still with snow and very cold I think. You have a wonderful large garden, with your own forest. Good luck with cutting down the hedge tomorrow.
    Have a nice evening !
    Els

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.