Nu börjar jag bli redo :)

Inför morgondagens trädgårdsvisning för STA medlemmar. Visst det är en hel del kvar att göra men det känns ändå ganska bra 🙂 Igår fick vi upp skylten som jag beställde för länge sen men som tog tid innan jag fick… Och det blev bra 🙂
IMG_4690   IMG_4691
Nu har Aspelundas Baksida fått en egen skylt 😀 Det känns välkomnande och jag tycker den blev pricken över i där i portalen…Det är kul med handgjorda lokala produkter 🙂 Maken klippte gräset runt vedboden ,på platån och på baksidan igår…Idag på em ska vi få åska och regnskurar så ikväll kan vi nog inte klippa ! Om det förblir uppehåll är det framsidans tur…om inte får det vara som det är 😉 Och på tal om Aspelundas framsida… Det är det som står på baksidan av skylten 😉
IMG_4693   IMG_4694
Hihihi…Funderade länge på om det skulle vara tomt, stå välkommen åter eller välkommen tillbaka men jag tyckte det lät som en skylt som brukar sitta på butiksdörrarnas insida …Sen kommer man ju till framsidan när man går ut där…
Sommarblommorna är planterade vid entrén …brukar vänta till efter Nationaldagen med tanke på risken för nattfrost, men det är ju bara några dagar före nu så det går nog bra ! 😉
IMG_4676   IMG_4672
Behöll penséerna som fortfarande är fina och lät de sätta färgskalan….Stjärnöga fick sällskap av svart hängpetunia och den för mig nya Angelonia Angelonia angustifolia scrophulariaceae :
IMG_4677   IMG_4678
En jättefin blomma som påminner om en blandning mellan orkidé och lejongap… 😀 Vacker och naturligtvis åkte den med hem !
IMG_4673   IMG_4675
Ikväll ska jag rensa lite mer ogräs i rabatterna…och när det är klart ska jag hälla upp ett glas mousserande vin sätta mig ner i trädgården och njuta en stund ! Nu när stenpartierna är som vackrast och innan Dillpionen har blommat över 🙂
Trevlig Fredag Alla !
Och Varmt Välkomna imorgon !
 
Elisabeth

3 reaktioner till “Nu börjar jag bli redo :)”

  1. Nu har jag inte hunnit med din inlägg, mitt jobb är intensivt denna tiden så det känns som jag inte orkar någonting utanför jobbet. Men nu är vi i stugan och jag pysslar med mina krukor och urnor och vi badar och njuter.
    Din skylt gillar jag, roligt att ni inte väljer standard ”Välkommen åter”! Önskar dig lycka till på visningen, det kommer att gå jättebra, ni har ju jobbat rejält för att det ska bli fint.
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.