När dagen gryr….

De senaste två mornarna har det varit en underbar soluppgång och jag måste bara dela med mig av bilderna. 🙂
IMG_1161
IMG_1158
IMG_1156
Äntligen tycker jag att det märks att dagarna blir längre också 🙂 Nu behöver man inte tända inne förrän vid 15.45-16.00. Skönt ! Vi nordbor behöver verkligen vårt ljus för att må bra för att inte tala om våra frösådder 😉
IMG_1078
IMG_1079
Det börjar försiktigt spira i mina första sådder men ännu är det så smått så det går inte att fotografera ens ….och jo,jag borde skaffa extrabelysning till dem…men men….går det så går det ! Det har det ju gjort förut 😀
En ensam fågel i motljus kan också vara väldigt vackert !
IMG_1128
Önskar er en trevlig Torsdag !
Elisabeth
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.