Jag kunde inte hålla mig :D

Jag var bara tvungen att få göra mig en grupp i min nyköpta tennbytta 😉
wpid-dsc_4085.jpg
Men en julgrupp kändes för tidigt så det fick bli en novembergrupp istället 🙂 Byter ut till hyacinter och lite juldekorationer närmare advent sen….
wpid-dsc_4083.jpg
Tog det jag hade hemma plus en liten nyköpt Novemberkaktus i vitt…Planterade om en liten kruka med hjärtan på tråd och böjde till ett hjärta av grövre ståltråd….
wpid-dsc_4087.jpg
Så nu har jag hjärtan på hjärtat 🙂 Behöll allt i sina krukor och lade mossa över…då är det lätt att byta ut något vartefter….
En härlig strålande morgon med temperatur runt nollan
wpid-dsc_4079.jpg
wpid-dsc_4081.jpg
Ha en härlig dag !
Elisabeth
 

2 reaktioner till “Jag kunde inte hålla mig :D”

 1. God morgon ! Här sitter en annan, dunderförkyld bloggare från samma ort, Sala 🙂 Hittade hit via Besökstoppen faktiskt! Förmodligen har jag åkt förbi Ert vackra Aspelunda på väg till väg till son eller dotter…
  Så vackert Du/ Ni har det i din trädgård, själv försöker jag bli bättre… Lite nyvaknat intresse här med. Lite odlingslådor bara, eftersom vi bor på en villatomt!
  Önskar Dig en toppendag, trots det riktigt gråa vädret.
  Torsdagskram från Kate
  PS. Lägger till dig i min länklista så jag inte ”slarvar” bort din fina blogg…

  1. God morgon och välkommen hit 🙂 Vad kul med en ”granne” 🙂 Härligt med ett nyvaknat trädgårdsintresse, kan lova dig att det bara växer och växer ju mer man lär sig och håller på ! Du ska se att din tomt plötsligt inte har någon gräsmatta alls kvar utan bara rabatter 😉 hihihihi…..
   Tack detsamma !
   Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.