Höstfint i komposthörnan

Nu tillbringar vi nästan all vår lediga tid borta i komposthörnan för att hinna färdigt trädgårdsskjulet innan första snön kommer ! Så jag kände att det behövdes lite höstfägring även där 😀 Hittade små och billiga ljung som fick plats precis i de små planteringsfickorna.. Det går ju åt 20 stycken plantor så lite snål är man ju 😉 Visst kunde de ha varit större och högre men jag var osäker på om de hade fått plats då så nu fick det bli dessa mini plantor ! 😀
img_7228   img_7231
img_7234   img_7233
Jodå, hela vägen runt sitter det nu små rosa skapelser..Det hade kanske lyst upp mer med de vanliga..hm…tål att tänkas på till nästa år 😉 För nog kommer det att bli så att jag byter lite blommor här efter säsong.. Klart jag vill ha penséer här till våren 🙂 198 kr kostade det mig att byta till ljung.. inte så dyrt för lite höstfint vid komposten 😀
img_7236   img_7215
Husknut nr två är uppe och det lilla fönstret med sin karm är snart färdigmålat 🙂
Vägg nr 3 är nästan färdigmålad en andra gång nu och det är bra så den är torr när vi ska montera det lilla fönstret 🙂 Bit för bit…
Förresten , Är det någon som vet var man kan köpa en svart vattentunna ? ( plast så klart ) Vill ju inte ha en blå här… Hihihihi 😀
 
Elisabeth

5 reaktioner till “Höstfint i komposthörnan”

 1. Det där med svart vattentunna (STOR!) är inte det lättaste. Jag vill inte heller ha de där blå, även om blå är min favvofärg. Tipsa mig gärna om du får nå´t tips. I år har en murarahink och den vattentunnan som jag hade förra året i växthuset fått duga. STORA ekfat är ju tänkbart givetvis, men jag vet inte om jag vill lägga ut tusentals kronor på vattentunnor. Jag behöver 3 eller 4 stycken.
  /Eva Linnea

 2. Ha ha, ni tillbringar er tid i komposten, låter knasigt! Men nu vet jag ju vad ni pysslar med så det är inte så konstigt. Och hade jag en sådan komposthörna hade jag också lagt en del av min fritid där.
  Vackert med ljungen till den svarta inramningen! (Undrar just hur det kommer att pyntas där i adventstid …) En svart tunna ….. funderar.
  Kram Eva

 3. Måla vatten tunnan . Sprejfärg funkar kanon på plast bara den får torka ordentligt fick funkar det inte om du även måste måla kanten på insidan man vet ju aldrig vilka ämnen vattnet skulle suga upp.
  Fint nu verkar ha det ! 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.