Höst byts mot vår

Ja, tack ! Tänk om man ändå kunde byta…bara sådär 🙂 Knäppa med fingrarna och så förvandlades hösten till vår igen och man hoppade över ett halvår i tid….eller om man kunde spola tillbaka tiden…..och återuppleva de första värmande solstrålarna, den skira krispiga grönskan, allt nytt 🙂
DSC_1243
Jag tror jag gör det helt enkelt 😉 Bjuder på en vårhelg för det måste väl vara fler av er som precis som jag , har den där längtan……
DSC_1236   DSC_1238
Under mina äppelträd fick jag tulpaner som hade många blommor på samma stjälk !Upp till fem blommor på en enda stjälk….det hade jag inte sett förut…det var med hjärtat i halsgropen jag såg dem slå ut…var så orolig för hur stjälken skulle hålla 🙂
DSC_1137
Det ska bli spännande att se hur de tulpanerna jag fyllde på med nu i höst kommer att se ut…..
DSC_1070
Underbara ljuvliga tulpaner….måste kanske ge mig ut i helgen och se om jag kan fynda fler på rea…man kan ju plantera dem ända tills tjälen sätter stopp !
Trevlig Fredag alla !
Elisabeth
 

2 reaktioner till “Höst byts mot vår”

 1. Hösten tycker jag blir allt mer njutbar ju äldre jag blir och fotoljuset är fantastiskt vackert, men jag njuter gärna av dina tulpaner också, särskilt eftersom det är helt meningslöst att plantera dem här. Rådjuren äter till och med upp de botaniska och tomten är för liten för att hägna in.
  Snart är vi där, i våren.
  Önskar fin helg
  Anette

  1. Är orolig varje vår för att rådjuren skall hinna knipsa av topparna på tulpanerna innan de hinner slå ut 🙂 Men klarade mig förra året vi får se hur det blir den kommande ! Hösten är njutbar absolut men just nu är det bara brunt och gult här och då är det inget roligt kvar 🙁 Längtar till våren och ser fram emot advent gör jag 🙂 Tack det samma !
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.