En enkel ros

Tänk att det enkla ofta är det vackra ….Överdådiga buketter i all ära men ibland är en enkel blomma mer effektfull !
Fick en ensam stor ros utav mina vänner som var här i lördags och vilken vacker ros det är 😀
IMG_2016
 
Den är svagt rosa och ligger i en glaskupa med vatten och har en slinga utav murgröna som sällskap
IMG_1988
Ensam, enkel och väldigt vacker !
IMG_1990
IMG_2013
Önskar jag hade hela trädgården full utav dem….en alldeles egen rosenträdgård men som jag har skrivit om tidigare så trivs inte rosor hos mig…. 🙁    Men jag har inte gett upp !
IMG_2014   IMG_2015
En enkel ros….. Tack kära vänner ! 😀 Den gjorde mig väldigt glad !
Ha en bra ny vecka alla !
Elisabeth
 
 

3 reaktioner till “En enkel ros”

 1. Vackert på alla sätt och lite ovanligare än bukett!
  Jag bor ju också i zon fyra och klipper ner perenner och kryddor lite efter hand som de havererar under hela vintern, de dagar det är behagligt att vara utomhus förstås. Däremot tror jag som du att det är mer vinter att vänta så löv och bruna vissna bladkuddar över backsippor och lökar låter jag vara kvar än så länge. Men idag är det blåsväder och skrivbordsarbete som gäller.
  Allt gott
  Anette

  1. Det blåser lite här med men det är inget som en mössa inte står emot och solen lockar där ute så jag kanske ska ta fram sekatören en stund idag då 🙂 Orkar ändå inte så långa stunder så det blir bara till att känna på det lite 😉
   Kram

 2. So beautiful Elisabeth !. Very beautifully designed, the lovely rose with Ivy in the vase.
  Brightens up the dull winter days 🙂
  Wish you a good week !
  Els

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.