Drömmar

Alla drömmer om något…..och visst är det härligt ? Man måste få drömma både kortsiktigt och långsiktigt…om små och stora saker 🙂 Om den stora lotterivinsten som skulle kunna möjliggöra så mycket…det stora vackra växthuset tex. Jag drömmer om just det senare och det vet ni säkert redan…:) Men just idag drömmer jag om att få ta fram utemöblerna igen och framförallt bänken vid söderväggen 🙂
DSC_2225
Jag drömmer om värmande vårsol och att kunna ta med kaffekoppen ut i solen. Att bara kunna få sitta där vid den uppvärmda väggen och känna solen mot ansiktet 😀 Men det lär dröja en månad till minst…i mars brukar det kunna gå.
Kan inte hjälpa om jag blir tjatig nu men jag drömmer om våren….gjorde mig en vårkruka att ha inne…här är det långt kvar tills jag kan plantera de första blommorna i mina utekrukor 🙁  När man inte har ett växthus så kan man inte tjuvstarta säsongen utan man får snällt vänta på sin tur….
IMG_1356        IMG_1363
IMG_1373        IMG_1369
Narcissen ” Bridal Crown ” är det som sticker upp bland sisal och fjärilar 🙂 Namnet ” Brudkrona” får mig att längta ännu mer till våren och försommaren som är bröllopens tid….
IMG_1358        IMG_1359
Drömmer om att få se de första övervintrande fjärilarna komma fladdrande nyvaket letande efter den första nektaren.
Ute regnar det och är 5,4 plusgrader just nu…och jag sitter vid köksbordet med kaffekoppen och skriver detta…nu ska jag återgå till det jag ägnade mig åt innan…fortsätta räkna fåglar…Det finns några modiga små som trotsar vinden och kommer hit idag…och det är jag glad för !
 
Trevlig Lördag Alla !
Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.