Det var 44 Lejongap det :D

Det var inte alls svårt att få plats med 44 stycken Lejongap 😀 Ni som följer bloggen vet att ett helt gäng gick till de renoverade svarta krukorna borta i kompost hörnan. De andra fick sin plats uppe i cementröret ! 🙂
IMG_6388   IMG_6387
Där börjar de nu att slå ut i mörkaste rött eller vinrött snarare, Night and Day heter de och  jag trodde länge att det inte skulle bli någonting av de rangliga och veka plantorna… Men nu är de fina och fulla i knopp !
IMG_6389   IMG_6390
Kommer nog att bli pampigt när alla blommar 😀 Där ser man ! Man ska inte ge upp hoppet om små frösådda veklingar, bara de fick komma ut och ner i större krukor så började de att växa på sig 😉
IMG_3738   IMG_6391
Det är nästan svårt att tro att det är samma växter på bilderna…. Men det är ju det som är spännande med att så frön…man vet aldrig hur det kommer att bli förrän man har försökt 😉
Trevlig Lördag Alla !
Elisabeth

4 reaktioner till “Det var 44 Lejongap det :D”

  1. Lejongap är otroligt vackra och spännande blommor. Nästa år ska jag få ner mina frö lite tidigare, men jag hoppas på en lååååång och vaaaaaaaaaarm höst. Mina fådda plantor har slagit ut och jag beundrar dem varje dag.

  2. Mina lejongap växer vilt i rabatten och har också tagit god tid på sig i år! Men i år har jag fler än någonsin så förra årets få frösådde sig själva friskt. 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.