Det blir inte alltid som man har tänkt sig !

Någonting gick fel…Väldigt fel ! Jag hade en annan ide´i höstas, förra året köpte vi en ny röd utegrupp till vår lilla vårhörna och i den rabatten dök det upp en ensam röd tulpan. Den var jättevacker mot de grå stenarna och matchade den nya röda gruppen utmärkt. Jag ville ha fler tulpaner i samma färg 🙂 Köpte två storpack med Tulpanlökar från # Nelson Garden…och gick All In 🙂
IMG_4160   IMG_4187
36 stycken härligt röda tulpaner skulle nästa vår, dvs NU lysa upp rabatten på framsidan. Matcha gruppen och sticka ut mot de grå stenarna och vita björkstammen. Det skulle bli så fint ! Spänd av förväntan har jag nu gått och väntat på att få se dem slå ut…skulle jag hinna få se dem blomma innan rådjuren hade hunnit äta av knopparna ?? Jodå, det skulle jag få…knopparna växte dag för dag och slog igår ut ….Och blev BLEK BLÅ ROSA ?????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VA ?!? ROSA !! Katastrof ! Det är inte ens en fin rosa färg, den lyser inte utan är bara blek och försvinner helt mot de grå stenarna bakom !! 🙁  Nääe, Någonting blev fel ! Jag har kort på när jag höll på att plantera dem i höstas….förpackningen ligger bredvid på marken så jag har definitivt satt lökarna på rätt plats ! De måste alltså vara felpackade eller felmärkta !
IMG_4161   IMG_4155
IMG_4157   IMG_4156
Usch vad tråkigt ! Jag är Jättebesviken nu…för de allra flesta skulle väl inte detta vara något att reta upp sig på men för en trädgårdsnörd är det som sagt en Katastrof ! Nu måste jag gräva upp alla lökarna i höst och byta ut dem mot nya RÖDA tulpaner och jag tror INTE att det blir med lökar ifrån #Nelsongarden igen…vem vågar chansa ?!?
Så kan det också gå när man har en ide´ och sedan får se sin vision, när det inte stämmer alls 🙁
Ha En Bra Ny Vecka Alla !
Elisabeth
 

9 reaktioner till “Det blir inte alltid som man har tänkt sig !”

 1. Åh, vad tråkigt! Förstår din besvikelse, det blev ju inte alls som du planerat. Hoppas att du får tag på riktigt röda fina tulpaner och att de rosa kan komma till användning någon annanstans i din trädgård.

 2. Kontakta nelson och se om du kan reklamera , förhoppningsvis borde du kunna få lite nya röda lökar!
  Men dra upp dem när de blommat över så vet du att du får med alla och inte behöver gissa till hösten vart e sitter 🙂

 3. Förstår din besvikelse! Dessvärre vet jag flera som inte fått vad som utlovats. Reklamera, du har ju bilder att visa!
  Kram Eva

 4. Ser framför mig precis hur du tänkt med de röda tulpanerna så jag förstår att du är besviken. Reklamera för det är inte meningen att du ska betala en massa pengar för helt fel produkt. Hoppas du hittar en plats för de rosa där de kommer till sin rätt.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

 5. Reklamera. Jag har varit med om samma sak, men det var dahlia. De skickade nya, utan att jag behövde påminna dem våren efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.