Årets sista dag

Idag på självaste nyårsafton tänker jag som så många andra tillbaka på året som har gått. Ni som har följt bloggen vet att det har hänt mycket i trädgården och därför gör jag inte någon kavalkad av bilder på det. De har ni redan sett och för er som är nya finns ju bilderna att se under gamla inlägg och sökord som tex projekt. Nej istället tänker jag bjuda på en Nyårsbukett 🙂 Var iväg en sväng på rean och gick in på Myrorna. Till min stora glädje fyndade jag två trädgårdsböcker där för 20 respektive 30kr. Den ena handlar om rosor ! Ni vet ju att jag aldrig lyckas med rosor men nu kanske jag får de tips och råd som jag behöver …vem vet ? 😀
dsc_4985.jpg
Efter att ha bläddrat i den vackra boken blev jag ju så sugen på rosor och igår var jag tvungen att köpa mig några men sen kom tvekan…tulpanerna då…de brukar ju vara startskottet på det nya odlingsåret….Äsch då jag inte kunde bestämma mig så jag tog helt enkelt några av varje och gjorde mig en Nyårsbukett 🙂
dsc_5049.jpg
dsc_5043.jpg   dsc_5047.jpg
dsc_5039.jpg
Mörkt rosa rosor och matchande tulpaner ton i ton….och så lite silverkvistar….idag har tulpanerna börjat slå ut !
dsc_5044.jpg   dsc_5045.jpg
Krispigt och grönt 🙂 Blir härligt på Nyårsbordet !
dsc_5050.jpg   dsc_5051.jpg
 
Ett Riktigt Gott slut på det gamla året och Ett Riktigt Gott Nytt Trädgårds År önskar jag er Alla !
A Happy New Year to you All !
 
Elisabeth

2 reaktioner till “Årets sista dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.