Årets första vitsippa :)

IMG_3472
 
För varje dag som går nu etablerar sig våren genom allt fler vårtecken 🙂 Idag kom äntligen solen och nu kommer det att gå fort…Jag ser allt fler vitsippeblad som dyker upp och både tulpaner och påskliljeblad växer lite varje dag.
Mest spänd är jag på att få se hur vår nyanlagda Kornellhäck kommer att se ut med alla lökar framför som vi satte ner i höstas…Hade ju en vision och nu snart kommer jag att kunna se hur det blir 😀 Buskarna längst ifrån huset har blivit ätna på av rådjur eller harar i vinter så de har förlorat en del av sin höjd, men de har inga större skador vad jag kan se 🙂
IMG_3462               IMG_3463
På den högra bilden syns självsådda Digitalis vilket inte var planerat men de fick sitta kvar i höstas och jag tror de kommer att bidra till min ruffsiga och vilda trädgårds romantiska intryck ! 😉 Jag vet inte ännu om det japanska blodgräset har överlevt vintern, just nu syns inte ett livstecken men det gör det inte ifrån mina Miskantus heller så antingen har alla prydnadsgräs dött..eller så är de bara sena i starten, hoppas såklart på det senare 🙂 Och nej jag har inte klippt ner dem än !
Det är det mest spännande på våren att gå runt i trädgården och se frukten av förra årets arbete 🙂 Det är så mycket att se fram emot nu 😀
 

Ha En Skön Söndag Alla !

Elisabeth

4 reaktioner till “Årets första vitsippa :)”

  1. Visst är det spännande att kika runt vad som händer i trädgården nu i början på våren, mest glad är jag över att min ramslök har förökat sig. Ta inte bort digitalisen, jag tycker den är så vacker där den dyker upp.
    Ha det fint!
    Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.