En fredagsbukett

Plockade in några av de sista blommorna till en bukett 🙂 Det blev en riktigt vild och brokig samling !

img_7529 img_7530

Jag satte bara ner en efter en i vasen och tänkte att när jag kommer in ska jag arrangera om dem men jag lät den vara precis som de hamnade 🙂 Lite rufsigt och lite vilt ! Höga, låga och spretiga blommor förgyller nu mitt köksbord 🙂

img_7533   img_7528

Lupiner, Kärleksört, Augusti gentiana, Höstaster, Afrikansk Margerit, Stenkyndel och Lavendel till och med en ensam Rosenskära ..Vilken rikedom att kunna gå ut i sin trädgård och kunna plocka sig en bukett i oktober månad 🙂

Önskar er En Riktigt Trevlig Fredag !

Elisabeth

 

 

 

3 thoughts on “En fredagsbukett

  1. En underbar fredagsbukett! Jag plockar in buketter ett par gånger i veckan, vissa av blommorna står inte så länge inne. Jag tycker höstbuketterna är de vackraste, liksom min trädgård är vackrast på hösten.
    Fin fredag!
    Kram Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s