En regel till …

Bygget av vårt trädgårdsskjul framskrider 🙂 Regel för regel kommer på plats och det är så roligt att se hur det växer fram.

IMG_6026   IMG_6031

Stommen är helt klar nu och vi har gjort plats för fönstren ! Ett större på sidan mot komposten och en mindre på gaveln mot skogen. Båda fönstren sparades när vi byggde till och om vårt hus 🙂 Och nu kommer de till användning.

IMG_6027   IMG_6023

En stor Limträbalk har införskaffats och det är dags att börja med taket…Medan maken snickrar målar jag lastpallar till den andra kompostbingen för mycket kan jag men snickra är ingen favorit ! Har aldrig tyckt att det har varit roligt helt enkelt …tur att vi är olika ! 😀

IMG_6019   IMG_6021

Mäta, kontrollera och mäta igen 🙂 Man vill ju att det ska bli rätt 😉 Han är duktig gubben !

Nu ska vi se om vi får till ett tak … det vore ju bra ! 😀 Det blir lätt lite väl dragit annars …Hihihihi

Elisabeth

 

4 tankar om “En regel till …

Kommentera