Komposten blommar :)

Nu blommar komposten ! 😀 Kul att det fungerade med Tagetesen i de relativt små facken av markduk 🙂

IMG_5744   IMG_5747

De har växt till sig bra och det är riktigt fint ! Detta får jag göra en repris på nästa år 🙂 Lejongapen ser inte riktigt så fina ut ! Fortfarande rätt veka av sig, de borde ha växt till sig vid det här laget, skulle nog ha toppats i ett tidigare skede !

IMG_5748   IMG_5751

Vår skyddsängel ”Valborg” som ni läsare tyckte hon skulle heta 🙂 får nu bo här också , var ju tvungen att rädda henne undan grävskopan och hon blev så fin här, så det vet i katten om hon flyttar tillbaka till den blivande lunden sen… 😀 Jag kanske måste köpa mig någon mer staty eller Ängel dit ! 😉

IMG_5746   IMG_5750

Nu sitter hon där mellan bänken och det nymålade fågelbadet och lyser upp i den svarta hörnan och syns på långt håll mot bakgrunden ! 🙂 Nu börjar maken sin semester och vi hoppas på bra väder så att vi nu kan börja bygga vårt trädgårdsskjul här på de gamla grundstenarna . Det ska bli spännande 🙂 Ni får se hur det går 😉

Ha En Skön Söndag Alla !

Elisabeth

4 tankar om “Komposten blommar :)

  1. Jä-ns fint det blev runt komposterna. Bra idé. Just nu kopplar jag av från trädgårdsarbetet med att sy en dräkt till Riddarveckan i Hova (som pågår 9-17/7), kolla in Slöjdmässan i Hjo och sen ska jag jobba må-ti på ett av utskänkningsställena på Riddarveckan. Lite skogsrensning och flisning hanns dock med innan jag åkte till Gullspång från Evatorp. Det är inte alls dumt att ha så nära hem!!!
    /Eva Linnea

    • Jag tror att det är en bra idé att ta några dagar trädgårdsledigt ibland.. Men det är svårt om man är hemma 😀 Vi har svårt att komma bort pga hund och katter.. Tur att vi trivs bäst hemma 😉 Kram

Kommentera