En bit till :)

Igår kunde vi fortsätta en bit till med vår komposthörna 🙂 Äntligen var vädret perfekt ! Inte för varmt och uppehåll 🙂

Jag målade ytterligare en lastpall medan maken grävde ut ett dike för gatstenen som vi köpte förra helgen 🙂 Tänk jag har aldrig tillräckligt med sten hemma ! Hihihi…varken natursten eller i någon annan form heller för den delen 😀

IMG_4487   IMG_4504

Sedan lades den sista delen markduk ut och den fick gå ner i stenrännan…I med några kärror makadam och sen var det ” bara” att knacka dit gatstenen 🙂 Nåja, inte så bara…marken är ojämn och det var svårt att bestämma hur mycket gatstenen ska sticka upp ur marken. Vi vill ju att den ska hjälpa till att hålla gruset på plats samtidigt som det går att köra gräsklipparen på den med det ena hjulparet i alla fall…men huvudsakligen att det håller gruset på plats 🙂 I värsta fall får vi väl kantklippa med sax…hm….även om det är jobbigt !

IMG_4505   IMG_4508

Idag ska det på sand emellan stenarna och sen ska hela platsen fyllas upp med gruset ….har jag tur kanske mannen hinner och orkar gräva rabatten för luktärtorna också 🙂 Hoppas det ! Det är mulet och regnet hänger i luften..vi får väl se om vi ens hinner börja ? 🙂

Ha en Skön Söndag Alla !

Elisabeth

 

4 tankar om “En bit till :)

  1. Åh, va fint ni gör! Vi skulle också behöva fixa något sånt. Just nu har vi små pallkragar dom vi fyller och en dom jag tar kompost jord ifrån. Men det är alldeles för litet. Nyfiken på att gå se fortsättningen på projektet. Ha det bäst!

    • Tack snälla 🙂 Ja,det tar sig…Vi tar det lite när vi hinner..den övriga trädgården kräver ju sitt 😉 Men blir vi helt färdiga till hösten är jag mer än nöjd :)Kul om jag kan inspirera ! Kram

  2. Den här komposthörnan blir något alldeles i särklass! För de flesta är kompostvrån en undanskymd plats men inte hos er.
    Kram Eva

Kommentera