Citronmaränger

Den dubbla primulan är helt underbar ! Den doftar väldigt gott av citron 😀 Formen på blommorna får mig att tänka på små maränger …Tyvärr fanns det ingen namnetikett på den när jag köpte den så jag har ingen aning om vad den heter…:(   Kanske någon av er känner igen den och vet ? Små gula citronmaränger …

 

IMG_2869   IMG_2870

Små duschess med spritsat , gratinerat potatismos….. 😀 Och nej, jag är inte hungrig ! Hihihi….men formen på blommorna får min fantasi att skena iväg ! Jag tycker att formen är både häftig och vacker .

IMG_2868   IMG_2876

Små gula marsipan rosor….passande att lägga på påsk tårtan…… 🙂

IMG_2873

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kanske börjar bli lite hungrig i alla fall 😉

 

Elisabeth

3 thoughts on “Citronmaränger

  1. Men du vilken fantastisk Primula – har aldrig sett något liknande ! Hihi – jag trodde verkligen när jag bara såg bilden och rubriken att det var en citronmaräng som såg ut som en blomma !
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s