Påskveckan

Så går vi då in i Påskveckan 🙂 Det känns tidigt och det är det också ! Vi är ju bara i Mars månad. I går var det vårdagjämning och nu på söndag ( påskdagen ) ställer vi om våra klockor till sommartid 😀 Så det blir väl så sakteliga vår ….

IMG_3005   IMG_3006

Den ena av påskliljorna jag köpte ” Katie Heath ” har både vita, gula och rosa trumpeter….Kul !

Fast på etiketten hade hon bara rosa 😉

IMG_3007   IMG_3010

Jag tror inte att jag kommer att påsk pynta så mycket i år….jag brukar det, men i år ska jag och maken ta Påsken som en vanlig helg och det ska bli skönt ! Man äter ju ändå bara samma mat varenda högtid 😉 Ja, kanske inte skinkan på midsommar då men annars är det ju nästan exakt samma mat och dryck och jag är rätt less på det ! Tror jag ska göra en smörgåstårta istället ! Det känns det mer rätt att hälsa påsken välkommen med i år 😀 Vi får se…men sill, ägghalvor och potatis blir det inte ! Och ingen lax….hihihi…har ju några dagar på mig att fundera 😉

Lite fler påskliljor blir det dock 🙂

IMG_3021   IMG_3022

Men det får bli några vanliga traditionellt gula …som självklart planteras ut i trädgården sedan !

 

Ha en bra påskvecka alla  !

 

Elisabeth

 

 

6 thoughts on “Påskveckan

  1. Så fin påskliljor! Vita med gul trumpet har jag sett men aldrig rosa. Har du köpt dem som lökar? Jag måste leta på nätet, ser ut som något jag vill ha.
    Ha det fint!
    Kram Eva

    Gilla

  2. Men rosa liljor, så fint!!! Så kul att du hittade vår nya lilla butik, och självklart får du länka till mig!! Ha det gott, kram från Kate

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s