Äntligen !

Nu töar det på Aspelundas baksida 😀 Bitvis blir det åter barmark…sakta..sakta… 🙂

Igår var det  + 9,7 vid söderväggen!

IMG_2745   IMG_2746

Det var blå himmel och solen värmde….jag kände hur hoppet om en vår föddes ! 😀

IMG_2734   IMG_2735

Jodå, under snön finns de…knopparna av min vita julros…..Sparad från någon julgrupp för många år sedan 🙂

IMG_2741   IMG_2742

Krokusen syns igen…..bladen…inte mer än så men ändå ett vårtecken ! Oj , vad jag längtar till deras blomning…

Man ser nu tydligt också var svackorna finns och var det bör fyllas på mer jord…..väldränerat ska det vara redan men det är väl tjälen som gör att vattnet ligger kvar 🙂

IMG_2743   IMG_2744

Jag blir glad av detta ! 😀 Det spritter till i mig och jag tankar ny energi 🙂 Den behövs verkligen fyllas på nu efter den långa mörka vintern ! Kommer den nu då , våren ? Nja….nje….ett bakslag till ska komma först ju ! Hm….då får det skynda sig på för jag kan snart inte hålla inne mitt vår-skrik längre ! Tror jag kommer att spricka som knoppar snart om jag inte får utlopp för min vårlängtan 😉

 

Ha en riktigt Trevlig Fredag Alla !

 

Elisabeth

Kommentera