Sköna Söndag

Igår var vi ute i 3,5 timme i alla fall och utkämpade kriget mot Spireahäcken ! Sen fick vi ge upp pga snöoväder …..Vi blev nästan översnöade där i skogsbrynet 😀 Desto skönare var det att få komma in i värmen 😉 Idag har vi mulet väder med solglimtar och oroväckande  mörka moln passerar över oss. Temperaturen ligger på 3 + och det droppar ordentligt ifrån taken. Vi ska fortsätta att klippa ner häcken och idag blåser det inte så mycket så vi ska prova att inviga den nya eldningstunnan. Rishögarna börjar likna mindre berg ! 😀 Bara det inte kommer mer snö ! Vill önska er alla en riktigt Skön Söndag ! Gör det med ett hjärta utav Tulpaner !

DSC_5357

Var rädda om er !

Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s