Cementröret

Jag sitter och funderar på vad jag ska odla denna sommaren i mitt gamla cementrör ….Det har varit lite olika år från år. Men alltid ettåringar ifrån frön. Luktärtor var en favorit där i många år men man tröttnar ibland på att ha samma blommor på samma plats 🙂

DSCN2822

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN2821

 

När jag upptäckte Stjärnlobelian blev det den ! Överallt ! 😀 hihihi….tänk att man kan bli kär i en blomma ? ! Mycket finare med den kompakta formen i röret men kanske lite färglöst tillsammans även om grått och ljust lila passar bra ihop 🙂

 

DSCN3733

DSCN3735

Förra året blev det ju Rosenskära……Underbara färger och höjden blir ju såklart högre.

DSC_3459

Nu har det ju blivit en plantering runt röret , det fanns inte förut ! Där temat går i blått, rosa och vitt… Ska man hålla sig till samma färgtema eller bryta av helt ?

Vad tycker ni ?

Måste ju planera nu om jag ska köpa fröer och ha en klar plan….;)

Elisabeth

 

2 tankar om “Cementröret

  1. Hej !

    Tror det skulle bli snyggt med snötörel Diamond Frost i ditt cementrör. Det är en blomma som hänger över kanten och som fyller upp snyggt. Behövs något mjukt till det hårda röret som kontrasterar. Det var annars väldigt fint med Stjärnlobelian också eller blanda kant och hänglobelia i samma färger som rabatten.
    Ha det så gott och lycka till med planerna !
    Kram/Isa

Kommentera