Kryddodling i fönstret

Jag har nog aldrig haft någon kryddodling i fönstret. Inte vad jag kan minnas i alla fall…Någon gång har jag haft en halvvissen kruka med Basilika på köksbänken, det vet jag 🙂 Men nu ska jag göra ett försök ! Fick detta lilla gulliga planteringset av vännerna i lördags 😀 De vet vad jag gillar och brinner för ! 😀

IMG_2009

Jag trodde att det bara var tre burkar på en bricka men när jag öppnade förpackningen så ligger det både torvbricketter och fröpåsar i 🙂

IMG_2012

 

 

Koriander

Oregano

Timjan

 

 

IMG_2011

Idag är det ett riktigt Aprilväder utanför….Det regnar och snöar om vartannat så att stanna inne och så lite kryddor blir ett bra pyssel 🙂 Om det blir uppehåll ska jag gå ut och försöka mäta upp det nya området för kompostlådorna…….har jag bara lite mått så kan jag börja skissa lite……:)

Elisabeth

 

3 tankar om “Kryddodling i fönstret

Kommentera