Min vinterträdgård

Aspelundas baksida ligger fortfarande under snö ….

dsc_5303.jpg

Man ser tydligt var solen kommer åt och gräsmattorna syns. En klar gräns mellan skugga och sol.

dsc_5307.jpg

Tittar man riktigt noga på bilden ser man Krokusblad sticka fram ur gräset och snön och jag längtar så tills de blommar. Snödroppar har tyvärr aldrig trivts här. Jag har försökt i så många år att plantera lökar utan resultat att jag nu har gett upp…:(  Skulle så gärna vilja ha ruggar av de vackra små vårklockorna överallt !

dsc_5316.jpg   dsc_5297.jpg

I pallkragarna sticker vitlöken fram med lite fräsch grönska, det är ju alltid något 🙂

dsc_5313.jpg   dsc_5328.jpg

Samtidigt som det droppar ur stuprören vilket ger en viss vårkänsla 😀

Det kliar i fingrarna på mig att få börja klippa ner mina perenner, som nu står där bruna och fula och bara väntar på våren de också. Det blir så fint och ser så städat ut överallt när man får börja 😀 Men det är ingen ide´än då hela februari och mars kan ge massor med ny snö.

Ha en Trevlig Lördag alla !

Elisabeth

 

 

 

 

Kommentera