Sista vårgruppen inomhus för i år…

Det känns så i alla fall, för när dessa har vissnat ner behöver jag all plats i alla fönster för frösådderna 😀 Men nu njuter jag så länge de varar 🙂 Den sista gruppen hamnade i en plåthink vilket blev vackert mot de mörkt lila blommorna. Även här är det en Jordviva tillsammans med en Kornettblomma och Plättar i luften….

IMG_1898

IMG_1911

Samtidigt börjar nu Kungsängsliljan slå ut ibland de mörkt cerisefärgade vivorna och det ser väldigt lyckat ut med färgkombinationen 😀

IMG_1908

IMG_1914

IMG_1936

Hoppas att allt är som finast till på lördag…Krokusen börjar också skifta i färg och pärlhyacinterna börjar öppna sig nedtill så det finns goda förutsättningar 😀 Bara jag inte glömmer att vattna…hihihi..jag gör ju det ibland 😀

 

Elisabeth

 

 

Kommentera