Några små ljusglimtar :)

Nu har mina första vårlökar i krukorna börjat att slå ut 😀 De ger mig en känsla av vår med sin krispiga grönska och jag ser på dem och inser hur vackra de är om man tittar riktigt nära …..

IMG_0670

IMG_0664

IMG_0672

IMG_0665

Har fortfarande lite svårt att fota med min nya kamera…men jag tränar på det 😉 Närbilder är svårast !

IMG_0660

IMG_0667

Kameran vill gärna fokusera på annat mot vad jag vill….men med lite mer träning så 😀

Med mer än 17 minus grader här idag så förgyller vårblommorna inomhus mer än någonsin….och kylan ska visst hålla i sig i flera dagar denna gång ! I morgon är det Tulpanens dag 15/1 läste att vi svenskar köper flest tulpaner per invånare än några andra 😀 Jag tänker absolut bidra till statistiken och köpa mig en ny bukett ! 😀

Man behöver all krispig grönska man kan få just nu….det värmer ett trädgårdshjärta mer än alla brasor i hela världen 😀

Elisabeth

 

 

Kommentera