Usch, vilket väder

Idag är det inte roligt ute ! Hua 🙁

dsc_5196.jpg

Grått , 0,3 grader plus och snöar gör det !

dsc_5195.jpg   dsc_5198.jpg

Igår skulle jag ha sått Pelargoner tänkte jag, men ångrade mig då jag i år ska försöka sansa mig en smula med frösådder. Jag har ju försökt att övervintra de ”gamla” och sår idag istället något annat på ”sålistan”….det är ju ett ypperligt väder att stanna inne i. Fast hunden måste ut och småfåglarna behöver påfyllning av frön så ut måste jag ….drar mig i det längsta ….Kanske kan det pigga upp humöret med lite härliga vårbilder 🙂

DSC_0968

Vårlök som små gula solar i en krispigt grön matta…..:D

DSC_0907

Underbara Blåsippor

DSC_0903

Blåsippor och Vitsippor 😀 Åh, vad jag längtar till våren när skogen bli översållad av dessa små blommor !

DSC_0904

Vet inte om det känns bättre nu….hm…kanske fick motsatt effekt …..Jo, men nog gör det det……lite i alla fall ! 😀

Ha en bra ny vecka allihop !

Elisabeth

Kommentera