Världens största islykta ?

Kommer ni ihåg vår kvarglömda vattentunna ? Efter två dygn med plusgrader gick det att tömma den och ut kom…..världens största islykta : 😉

dsc_4875.jpg

dsc_4863.jpg

Otroligt vacker när solen bröt igenom den. Färdigpyntad med löv 😀 WOW ! Vi tänkte självklart spara den och ett stort levande ljus skulle placeras i den….men redan efter några timmar började den bli tunn….sakta smälte den till vår sorg bort och inte var vår frys stor nog att förvara den inte 🙁

dsc_4866.jpg

dsc_4867.jpg

dsc_4870.jpg

img_20151221_122356.jpg

Tyvärr så blev den till en våt fläck på marken på knappt ett dygn ….såå synd ! Vad vackert det hade varit med en så personlig islykta ! Dan före doppare dan har vi 4,6 plus och sol….upptäckte att det händer en hel del i trädgården nu….nästan alla mina perenner skjuter nya skott nerifrån bland det gamla riset. Kärleksörten,stäppsalviorna och många fler. Dillpionen har också tittat fram….hm….inte bra !

dsc_4928.jpg

Den rosa Blåsippan jag köpte förra året har tittat fram i syrenhäcken….Lika glad som jag är för att den har överlevt lika bekymrad är jag över att den redan har vaknat ….

dsc_4927.jpg

Så slutar trädgårds året 2015 med spirande perenner i slutet av december och dagstemperaturer mellan 3-11 plus….Hur ska det nya året börja ? Eller Har det redan gjort det ?

Nu är Hela huset pyntat både inomhus och utanför och jag är redo för att fira jul 🙂

dsc_4924.jpg   dsc_4925.jpg

Tänker ta jullov ifrån bloggen över julhelgen men kommer att skriva igen i mellandagarna…Vill därför passa på att Tacka alla som har tittat in och önskar er ALLA en RIKTIGT GOD JUL !

dsc_4741.jpg

Elisabeth

4 tankar om “Världens största islykta ?

  1. Får önska en riktigt god jul och ett gott nytt år!
    Underbart är kort, men synd på en så ståtlig islykta! Det kanske kommer fler chanser!

    /Ruben

Kommentera