Ännu en grå morgon

med mulet väder och 8 + grader ute. Annat var det igår med den väldigt vackra soluppgången vilken jag bara måste dela med mig av 🙂 En klar morgon med 2 –

dsc_4634.jpg

dsc_4639.jpg

dsc_4638.jpg

Vackra och dramatiska bilder….WOW ! Vilken morgon 🙂

Var på en liten julklappsshoppingrunda i måndags…gick en sväng på Rusta för att titta på mattor och där hittade jag denna lilla batteridrivna ledslinga med tunn koppartråd. Den fanns med olika figurer på som hjärtan ,diamanter och stjärnor .Jag visste direkt att jag bara ” var tvungen” att köpa en…Hihihi….sådär ni vet när sakerna pratar med en : Köp mig för jag är såå gullig och skulle passa så bra….Visste genast hur jag skulle använda den och till vad !

dsc_4653.jpg

Man hör ju på namnet Fairy att den är liten och gullig ….t.om 😉 Det var bara att ta fram en gammal kopparbunke ur skåpen och börja putsa ! Hade inget kopparputs hemma upptäckte jag, det gick med silverputs men var mycket mer svårarbetat ….uj, vad jag fick gno 😀

dsc_4643.jpg

En vit amaryllis , grön mossa…..och en lång stund senare…

dsc_4647.jpg   dsc_4648.jpg

Och så pricken över i………Fairyslingan 😀

dsc_4649.jpg   dsc_4649.jpg

dsc_4654.jpg   dsc_4660.jpg

dsc_4655.jpg

Hm….nu måste jag ju köpa kopparputs och putsa de andra ”byttorna” vid vedspisen….Hihihi…jaja….brukar nog faktiskt göra det till jul varje år så….

Hoppas ni får en bra onsdag !

Elisabeth

 

 

En tanke på “Ännu en grå morgon

  1. Men, åhhh vad fint det blev med den lilla slingan!!! Superfint blev det säkert vid vedspisen!! Men… vad konstnärlig du är. En dold talang, kanske med dina spritade pepparkakor.
    Nu ska jag iväg och rida, så dags att hoppa i andra kläder.
    Onsdagskram från Kate

Kommentera