White Christmas

I´m dreaming of a White Christmas…….Men tittar jag ut just nu är det grönt, slaskigt och det regnar rejält ! Usch ! 🙁   Jag får helt enkelt skapa mig mitt alldeles egna vita vinterland 😉

dsc_4539.jpg

dsc_4537.jpg   dsc_4543.jpg

Jag älskar min vita hjort med glitter 🙂 En gång i tiden köpt på Åhlens…..Mina granar med LED lampor är från Markslöjd och den lilla glasgranen utan belysning är från SIA…..Sen är det den minsta granen med guldstjärnan i toppen, den har jag fått i julklapp och den har också LED men tyvärr blinkar den i olika färger och det är inte min smak så den får stå med  fast avstängd där i skogen….:)

dsc_4544.jpg   dsc_4542.jpg

Jag brukar ställa min vita skog i vardagsrummet på min gamla ärvda byrå och då kan det se ut så här

DSC_0342

Men i år får den förgylla och lysa upp ekskänken i köket…..jag har nu i alla fall en vit granskog 😀 Och det är jag lycklig för !

dsc_4541.jpg

Det brukar alltid smyga sig in en eller ett par minitomtar också….som brukar kika fram bakom någon trädstam…..men de brukar inte synas till förrän efter Lucia.

Denna morgon riktar jag hellre blicken mot min egen skog på skänken än den utanför fönstret….Hua vilket ruskväder ! Hoppas ni har bättre väder än mig !

Trevlig fredag alla !

Elisabeth

 

Kommentera