Dan före advent

Att sätta röda äpplen i en julkrans var dumt, mycket dumt ! Efter några kalla nätter blev de bruna och skrumpnade….usch….fick göra om lite idag igen …..Det hade jag inte räknat med i adventsstöket 😦 Men fåglarna hade varit och pickat på kransarna och inte bara på äpplena så det behövdes….Stod inomhus idag då vädret var grått och det duggregnade….

dsc_4447.jpg   dsc_4445.jpg

Första kransen behövde bara en rosett och något nytt rött bär….den andra fick granrisrosett med en domherre i…..Och den stora kransen där alla äpplen satt fick en total makeover 🙂

dsc_4446.jpg

dsc_4444.jpg

När jag ändå höll på var det dags att göra en helt ny krans i väldoftande granris som ska hänga på kakelugnen i vardagsrummet…..Lite stickigt och lite pilligt men med handskar går det bra och det doftar ju så gott medans man håller på…:)

dsc_4449.jpg

dsc_4452.jpg

dsc_4450.jpg

Nu är det bara lite städning utav köket efter mig som behövs så är vi redo för pepparkaksbak….degen har vilat i kylskåpet sedan i går kväll och snart kommer advents dofter att fylla hela huset……Hittade ett recept i ett reklamblad som kom under veckan….blir de goda lovar jag att dela med mig ! 😀

Trevlig lördag och adventsstök alla !

Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s