Adventstider

Medan morgonens mörker fortfarande dröjer sig kvar och vinden viner i skorstenen känns det extra mysigt denna morgon att få tända adventsljusstakarna i köksfönstren till frukost…..

dsc_4436.jpg   dsc_4432.jpg

dsc_4434.jpg

Det är ett speciellt sken …. 🙂 Man blir mysig och varm inombords 🙂

Nu har jag hunnit sju av mina femton fönster så det är tur att man har helgen på sig också…och jo, jag vill ha ljusstake eller stjärna i alla fönster…Är kanske knäpp men så är det…jag kanske inte byter fönsterlampan i tvättstugan och verandans fönster har jag inte räknat med….Hihihi….det gick betydligt fortare att adventspynta när man bodde i en två rums lägenhet med tre fönster….men det är sååå mycket roligare nu 😉

Spänt har jag följt Multiflora hyacintens utveckling under veckan….

dsc_4427.jpg

Och under natten till idag har den börjat slå ut…….

dsc_4437.jpg   dsc_4438.jpg

Precis lagom till första advent ! 🙂

 

Önskar er alla en riktigt Trevlig Fredag !

Elisabeth

 

Kommentera