Fler julgrupper

Jag gjorde en liten julgrupp till 🙂 Det är ju så roligt ! Men sen blir det inga fler….tror jag…Självklart får jag byta ut några av växterna när de har blommat över men det är enkelt och då får jag ju en ”ny” grupp igen….Ville ha någonting till vardagsrummet som i år ska gå i vitt och guld….för julen behöver inte vara röd !

wpid-dsc_4404.jpg   wpid-dsc_4405.jpg

Den här zinkbyttan har också använts ute och hade dräneringshål i botten men jag fodrade den med en plastpåse ….hihihi…man tager vad man haver 😀

wpid-dsc_4408.jpg   wpid-dsc_4407.jpg

Något att dekorera med behövdes ….och julkulor i guld blir vackert 🙂 Julkulor har man ju hemma och de flesta har nog i olika färger….blanka och matta , mönstrade och enfärgade här är det ju bara fantasin som sätter gränser…..

wpid-dsc_4406.jpg   wpid-dsc_4424.jpg

För säkerhetsskull tog jag en av mina guldtallrikar i plast och ställde den på…ifall det ändå blir läckage…

dsc_4424.jpg

Det glittrade fint i skenet ifrån levande ljus..och stämningen infinner sig allt mer 🙂

Hoppas ni får lite inspiration, ni som ännu inte har hittat den 😉

Elisabeth

 

 

2 tankar om “Fler julgrupper

Kommentera