Adventspyssel

Det var verkligen en härlig vinterdag igår….

wpid-dsc_4304.jpg

wpid-dsc_4303.jpg

Gick en skogspromenad och plockade granris….praktiskt med egen skog 🙂

Det passade bra att stanna kvar utomhus och uppdatera mina kransar från höst till Jul…Först plockade jag bort de gamla nyponen och blommorna och sen började jag om ifrån början

wpid-dsc_4306.jpg

wpid-dsc_4307.jpg

wpid-dsc_4308.jpg

Tog fram min gamla pyssellåda med diverse i….men bestämde mig för att köra på den naturliga looken, så några Ingrid marie äpplen och några döda grangrenar fick det bli på den största. Ibland är less more 😀

wpid-dsc_4312.jpg

Bestämde mig för att den vita ljungen kunde sitta kvar…tillsammans med lite granris och några röda konstgjorda bär. Nyponen hade som sagt gjort sitt 🙁

wpid-dsc_4314.jpg

Är ingen florist, det ska gudarna veta och har inte gjort så många kransar förut, men det är en speciell känsla när man har gjort något själv, för att inte tala om alla pengar man sparar ! Hihihi….vad gör det då om de är lite ojämna och tuffsiga ?

wpid-dsc_4313.jpg

När jag stod där ute och pysslade kom det nya fågelsträck precis när solen dalade….och denna gången flög de rakt ovanför mig

wpid-dsc_4310.jpg

wpid-dsc_4311.jpg

Det var Kanadagässen som flög……Vart ? Kanske till Västerås och Mälaren…..

Det blev lite kallt om fingrarna tillslut så en av kransarna får jag ta itu med idag…men det är ju lika vackert ute idag så det blir perfekt ! 🙂

Trevlig Lördag alla !

Elisabeth

 

 

Kommentera